Bioscoop Beverly Screens
Kongostraat 2
8300 Knokke-Heist

tel: (0032) 50 620 620
fax: (0032) 50 610 613
e-mail: info@beverlyscreens.be

BTW: BE 454620588BEVERLY SCREENS Vrijdag 28 juli 2017
VALERIAN
Het jaar 2740. Valerian en Laureline zijn intergalactische agenten die instaan voor de orde in het heelal. Het Ministerie van Defensie geeft hen de opdracht naar Alpha te reizen: een verbluffende en voortdurend uitdijende metropool waar miljoenen wezens uit het hele universum samenleven, elk met hun eigen kennis en cultuur. Ergens in deze stad huist een mysterie, een duistere kracht die het vreedzame leven...
duur137 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurLuc Besson
castLuc Besson
Cara Delevingne
Dane DeHaan
Rihanna
Clive Owen
Ethan Hawke
Herbie Hancock

Vrijdag

14u45 17u15 20u00 22u30


CARS 3
Letterlijk en figuurlijk voorbijgestoken door de nieuwe generatie van ultrasnelle bolides, bezint de beroemde Bliksem McQueen zich over zijn favoriete sport al dromend over zijn mentor Doc Hudson. Om terug naa de top te geraken, moet de nr 95 zich opnieuw heruitvinden. En daarvoor krijgt Bliksem McQueen deze keer de waardevolle hulp van de enthousiaste (vrouwelijke) monteur Cruz Ramirez.
filmversieNederlandse versie
regisseurBrian Fee
castOwen Wilson
Armie Hammer

Vrijdag

15u00 17u30


DUNKIRK
"Dunkirk" begint met honderden duizenden Britse en geallieerde troepen omringd door vijandelijke troepen. Gevangen op het strand met hun rug naar de zee, worden ze geconfronteerd met een onmogelijke situatie terwijl de vijand steeds dichterbij komt.
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurChristopher Nolan
castChristopher Nolan
Tom Hardy
Cillian Murphy
Mark Rylance

Vrijdag

17u30 20u00 22u30


WAR FOR THE PLANET OF THE APES
Ondanks al zijn inspanningen om een oorlog te vermijden, is Caesar alsnog in een onvermijdelijke strijd geraakt met de mensen. Caesar moet tot het uiterste gaan terwijl hij geplaagd wordt door herinneringen aan zijn voormalige vriend en verrader Koba. Kan Caesar zijn volk leiden tijdens deze moeilijke tijden?
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurMatt Reeves
castJudy Greer
Andy Serkis
Woody Harrelson

Vrijdag

20u00 22u30


SPIDER-MAN HOMECOMING
De film speelt zich af na Captain America: Civil War. Peter Parker keert terug naar zijn normale leven in Queens nadat hij zijn eerste superheldengevecht erop heeft zitten. Terwijl hij met de metro naar school gaat, heeft hij moeite met weer zijn dagelijkse leven op te pakken. Daarnaast krijgt hij te maken met een nieuwe aartsvijand; 'the Vulture'.
duur133 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurJon Watts
castTom Holland
Marisa Tomei
Robert Downey Jr.
Michael Keaton

Vrijdag

14u45 17u15 20u00 22u30


DESPICABLE ME 3 Engels gesproken versie
Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een groot schip. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer hij zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.
duur92 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurKyle Balda & Pierre Coffin
castSteve Carell
Kristen Wiig
Russell Brand
Trey Parker
Jenny Slate
Miranda Cosgrove

Vrijdag

15u00