Bioscoop Beverly Screens
Kongostraat 2
8300 Knokke-Heist

tel: (0032) 50 620 620
fax: (0032) 50 610 613
e-mail: info@beverlyscreens.be

BTW: BE 454620588BEVERLY SCREENS Dinsdag 25 oktober 2016
DE PREMIER
De Belgische eerste minister wordt ontvoerd. Hij zal weer worden vrijgelaten op voorwaarde dat hij de persoon, die hij later die dag tijdens een exclusief gesprek zal ontmoeten, vermoordt. En die persoon is niemand minder dan... de president van de Verenigde Staten.
duur113 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurErik Van Looy
castKoen De Bouw
Charlotte Vandermeersch
Tine Reymer

Dinsdag

20u00


INFERNO
INFERNO volgt de avonturen van Harvard professor symboliek, Robert Langdon. Wanneer Langdon met geheugenverlies wakker wordt in een Italiaans hospitaal, probeert hij samen met dokter Sienna Brooks zijn geheugen terug te krijgen en zo te voorkomen dat een gek, geinspireerd door Dante's Inferno, een wereldwijde plaag de wereld instuurt.
duur121 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurRon Howard
castTom Hanks
Omar Sy
Ben Foster
Felicity Jones

Dinsdag

20u00


BRIDGET JONES'S BABY
Na een relatiebreuk met Mark Darcy (Firth), is Bridget Jones (Zellweger) haar "lang en gelukkig leven" niet echt verlopen volgens plan. In de veertig en alweer vrijgezel, besluit ze zich te focussen op haar job als nieuwsproducer en omringt ze zichzelf met oude en nieuwe vrienden. Eindelijk heeft Bridget eens alles volledig onder controle. Wat zou er nog mis kunnen lopen?

Dan neemt haar...
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurPeter Cattaneo
castColin Firth
Renée Zellweger

Dinsdag

20u00


DEEPWATER HORIZON
Op 20 april 2010 vond een zware ontploffing plaats op het boorplatform Deepwater Horizon in de Golf van Mexico, met één van de grootste ecologische rampen ooit tot gevolg. Dit verhaal is een eerbetoon aan de moedige mannen en vrouwen die hun leven gewaagd hebben om anderen aan boord te redden.
duur107 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurPeter Berg
castMark Wahlberg
Gina Rodriguez
Dylan O'Brien

Dinsdag

20u00