Bioscoop Beverly Screens
Kongostraat 2
8300 Knokke-Heist

tel: (0032) 50 620 620
fax: (0032) 50 610 613
e-mail: info@beverlyscreens.be

BTW: BE 454620588BEVERLY SCREENS Zondag 25 september 2016
ABSOLUTELY FABULOUS: The Movie
Hartsvriendinnen Patsy en Edina worden zoals gewoonlijk met een flinke kater wakker. Maar ditmaal op een ronddrijvend jacht van een miljardair. Midden op de oceaan. Op het allemaal nog erger te maken hebben ze ook nog eens geen bereik op hun mobiele telefoon. Doordat ze de schuld krijgen van een drama op het feestje de avond ervoor worden ze al snel achtervolgd door de media en paparazzi.
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurMandie Fletcher
castCara Delevingne
Rebel Wilson
Gwendoline Christie

Zondag

15u00 17u30 20u00


FLORENCE FOSTER JENKINS
FLORENCE FOSTER JENKINS is het waargebeurde verhaal waarin een New Yorkse erfgename en socialite Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) wanhopig een operacarrière najaagt. Hoewel haar stem haar als muziek in de oren klinkt, werkt ze bij anderen vooral op de lachspieren.
Haar man en manager St. Clair Bayfield (Hugh Grant), probeert haar van de waarheid te beschermen maar wanneer Florence besluit om...
duur110 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurStephen Frears
castMeryl Streep
Hugh Grant

Zondag

17u30


BEN-HUR
BEN-HUR is het epische verhaal over Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die valselijk beschuldigd wordt van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Na jaren op zee keert Judah terug naar zijn vaderland om...
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurTimur Bekmanbetov
castJack Huston
Morgan Freeman
Rodrigo Santoro

Zondag

17u30 20u00


THE MECHANIC 2 : RESURRECTION
De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken.
duur87 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurDennis Gansel
castJason Statham
Tommy Lee Jones
Jessica Alba

Zondag

15u00 20u00


ME BEFORE YOU
William Traynor (Sam Claflin) was een levensgenieter totdat hij als gevolg van een verkeersongeluk verlamd raakte. Zijn wens is om zijn leven te beëindigen. Een jonge laag opgeleide vrouw afkomstig uit een arbeidersgezin, Louisa Clark (Emilia Clarke), wordt in dienst genomen om hem te verzorgen. Tussen hen ontstaat een bijzondere band.
duur110 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurThea Sharrock
castEmilia Clarke
Sam Clafin
Jenna Coleman

Zondag

20u00


BAD MOMS
Een uitgebluste moeder slaat met twee andere moeders de handen ineen om het tegen andere, fanatieke, ouders op te nemen die de school van hun kinderen met een ijzeren vuist regeren.
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurJon Lucas & Scott Moore
castMila Kunis
Kirsten Bell

Zondag

17u30


HUISDIEREN GEHEIMEN
Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.
duur86 min
filmversieNederlandse versie
regisseurChris Renaud

Zondag

15u00


NINE LIVES
Het verhaal volgt een overwerkte miljardair, die meer oog heeft voor het afwerken van het hoogste gebouw in Amerika dan tijd door te brengen met zijn vrouw en kinderen. Nadat hij zijn dochter een kat voor haar verjaardag koopt, raakt hij door een reeks gebeurtenissen in coma. Vervolgens zit hij gevangen in het lichaam van de kat, Mr. Fuzzy Pants genaamd.
duur87 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurBarry Sonnenfeld
castKevin Spacey
Jennifer Garner
Robbie Amell

Zondag

15u00