Bioscoop Beverly Screens
Kongostraat 2
8300 Knokke-Heist

tel: (0032) 50 620 620
fax: (0032) 50 610 613
e-mail: info@beverlyscreens.be

BTW: BE 454620588BEVERLY SCREENS Zondag 04 december 2016
SULLY
Film over het leven van de Amerikaanse piloot Chesley 'Sully' Sullenberger. Sully werd wereldberoemd nadat hij met een passagiersvliegtuig een noodlanding maakte op de New Yorkse Hudson River, waarmee de levens van 155 mensen aan boord gered werden. Echter, waar Sully door het publiek en de media geprezen werd om zijn prestatie, ontvouwde zich op de achtergrond een onderzoek dat zijn reputatie en carrière...
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurClint Eastwood
castTom Hanks
Aaron Eckhart
Anna Gunn

Zondag

15u00 17u30 20u00


ALLIED
"ALLIED" vertelt het verhaal van geheim agent Max Vatan (Pitt), die in 1942 de Franse verzetsstrijdster Marianne Beausejour (Cotillard) ontmoet tijdens een levensbedreigende missie achter de vijandige linies in Noord-Afrika. Wanneer ze herenigd zijn in Londen, komt hun relatie onder extreme druk te staan door de oorlog.
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurRobert Zemeckis
castBrad Pitt
Marion Cotillard
Lizzy Caplan

Zondag

17u30 20u00


VAIANA
Prinses Vaiana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.
filmversieNederlandse versie
regisseurJohn Musker & Ron Clements

Zondag

15u00 17u30


Fantastic Beasts and Where to Find Them
Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander (Eddie Redmayne) genaamd. Op zijn vele reizen komt hij verschillende magische wezens tegen die hij allemaal weet op te schrijven. Zijn notities resulteren uiteindelijk in het tekstboek 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', dat uiteindelijk gebruikt wordt op de toverschool Zweinstein.
duur135 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurDavid Yates
castCollin Farrel
Ezra Miller
Eddie Redmayne

Zondag

15u00 20u00


SINTERKLAAS
Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor (Sven De Ridder) vermommen zich en spuiten 'blafspray' op alle cadeautjes. Zo krijgen alle kinderen straks de 'blafhoest' en enkel Dokter Vleugelaar heeft een medicijn dat hij voor veel geld verkoopt. Maar als ook de zwarte pieten in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie op de stoomboot...
duur67 min
filmversieNederlandse versie
regisseurRuud Schuurman
castSven De Ridder
Jaak Van Assche
Pieter Verhelst

Zondag

15u00


DE PREMIER
De Belgische eerste minister wordt ontvoerd. Hij zal weer worden vrijgelaten op voorwaarde dat hij de persoon, die hij later die dag tijdens een exclusief gesprek zal ontmoeten, vermoordt. En die persoon is niemand minder dan... de president van de Verenigde Staten.
duur113 min
filmversieNV - Frans ondertiteld
regisseurErik Van Looy
castKoen De Bouw
Charlotte Vandermeersch
Tine Reymer

Zondag

17u30 20u00