Bioscoop Beverly Screens
Kongostraat 2
8300 Knokke-Heist

tel: (0032) 50 620 620
fax: (0032) 50 610 613
e-mail: info@beverlyscreens.be

BTW: BE 454620588BEVERLY SCREENS Vrijdag 26 mei 2017
PIRATES of the CARIBBEAN 5
De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende Kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil's Triangle. Salazar en zijn crew is vastbesloten om elke piraat op zee met inbegrip van Jack te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn...
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurJoachim Ronning & Espen Sandberg
castJohnny Depp
Javier Bardem
Brenton Thwaites
Kaya Scodelario
Golshifteh Farahani
Orlando Bloom
Kevin R. McNally
David Wenham
Stephen Graham
Geoffrey Rush

Vrijdag

20u00 22u30


THE ZOOKEEPER'S WIFE
The Zookeeper's Wife vertelt het meeslepende, waargebeurde verhaal van de directeur van de dierentuin van Warsaw (Johan Heldenbergh) en zijn vrouw (Jessica Chastain), die tijdens WOII honderden Joden gered hebben van een gewisse dood, door hen te verbergen in de gesloten zoo.
duur127 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurNiki Caro
castJessica Chastain
Daniel Brühl
Johan Heldenbergh

Vrijdag

20u00 22u30


SLEEPLESS
Het verhaal volgt Vincent, een politieman die samen met zijn partner een gigantische lading cocaïne steelt van een gevaarlijke drugsbaron. Het gevolg is dat de crimineel Vincents zoon kidnapt en hem verstopt in een nachtclub. De enige manier om zijn kroost terug te zien is door de drugs terug te geven, maar deze is Vincent inmiddels allang weer kwijt.
duur95 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurBaran bo Odar
castMichelle Monaghan
Dermot Mulroney
Jamie Fox
Scoot McNairy
David Harbour

Vrijdag

20u00 22u30


GUARDIANS of the GALAXY 2
'Guardians of the Galaxy Vol. 2' zet de avonturen van het team voort terwijl ze reizen door de buitenste regionen van de kosmos. De Guardians moeten vechten om hun familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en schieten hen gedurende de reis te hulp.
duur137 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurJames Gunn
castChris Pratt
Zoe Saldana
Dave Bautista

Vrijdag

20u00


FAST and FURIOUS 8
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia hun oude leventje vaarwel gezegd hebben - en de rest van het team gezuiverd is - heeft het groepje wereldreizigers iets gevonden wat op een normaal leven lijkt. Maar wanneer een mysterieuze vrouw (Oscarwinnares Charlize Theron) Dom aanzet tot een crimineel leven, dat hij maar niet achter zich kan laten, en om zijn dierbaren te verraden, worden ze als...
duur136 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurF. Gary Gray
castVin Diesel
Dwayne Johnson
Charlize Theron

Vrijdag

22u30