Schrijf u in om wekelijks ons programma te ontvangen.
 
Verras iemand met een leuk geschenk en bied hen een filmcheque aan die gedurende een jaar geldig is voor een film naar keuze meer...Cookie policy
 
Op zoek naar een mooie congres zaal ? U wenst uw klanten uit te nodigen op een privé voostelling ? Of gewoon reclame maken op onze schermen?
Beverly Screens bied u een waaier aan combinaties waarmee u met uw zaak de juiste formule kan kiezen met een maximaal rendement.
Indien u meer info hieromtrent wenst te ontvangen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Marc Noseda op info@beverlyscreens.be

ADVERTISING SPACEBeverly screens beschikt binnenkort over twee volledig afgesloten glazen etalage ruimtes, deze kunnen op maandbasis of op trimesteriele basis gehuurd worden. Hier kunt u uw product voorstellen in de beste omstandigheden aan een breed en doelgericht publiek. Zo kunnen Modepoppen, Scooters, Fietsen, Meubels,... ten toon gesteld worden.

TICKET ADVERTISINGU wenst reclame van uw zaak op de achterkant van onze inkomtickets ? Wij bieden u mogelijkheden om in full-color te adverteren op de achterkant van onze tickets. Dit is de ideale manier om uw zaak bekend te maken bij het grote publiek uit Knokke-Heist en de toeristische kustbezoekers.

ON SCREEN ADVERTISINGBeverly Screens biedt u de mogelijkheid om voor elke voorstelling een eigen commercial te vertonen op het grote scherm! In samenwerking met Screenvision die zorgt voor de distributie en de omzetting naar digitaal beeld kunnen we voor u een volwaardige commercial aanleveren die naar eigen keuze kan worden vertoond in onze zalen. Uit onderzoek is bewezen dat bioscoopreclame de meest doeltreffende reclame is in de meest comfortabele omstandigheden.