Schrijf u in om wekelijks ons programma te ontvangen.
 
Verras iemand met een leuk geschenk en bied hen een filmcheque aan die gedurende een jaar geldig is voor een film naar keuze meer...Cookie policy
 
Beverly Screens is de enige bioscoop aan de oostkust. De bioscoop telt 4 zalen en opende voor het eerst zijn deuren in 1988 en werd in het najaar van 2007 aan een totale facelift onderworpen. Zo werden alle zetels, wandbekleding en muurbekleding vernieuwt, Ook het interieur kreeg een verfrissing en het digitaal geluidsysteem werd ge-update. Op die manier is de bioscoop volledig up to date voor uw filmgenot!

De bioscoop dat eerder bekroond werd met een 'Golden Mickey Award' voor Beste Bioscoop in België ontving al reeds sterren zoals Colin Farrell, Jean Claude Van Damme, Matthew McConaughey,...
Met zijn persoonlijke bediening en familiale karakter blijft Beverly Screens uniek in zijn soort.

Totale Capaciteit: 694 zitplaatsen
Geluidssysteem: DTS, Dolby stereo SR

Zaal 1: 293 zitplaatsen
Zaal 2: 202 zitplaatsen
Zaal 3: 124 zitplaatsen
Zaal 4: 75 zitplaatsen
 
Beverly Screens is gelegen in het hartje van het centrum van Knokke-Heist. De bioscoop is omgeven door winkels, leuke restaurants en trendy drinkgelegenheden. Er is ook een parking ter hoogte van de Leopoldlaan om de hoek van de Kongostraat.

De bioscoop laat, wegens de anti - piraterijwet, geen rugzakken toe in de zalen. Gebuik van camera's en fototoestellen zijn dan ook verboden. Warme voeding, persoonlijke dranken en eten, glas, skateboarden, rolschaatsen, honden, zijn alsook niet toegestaan in de bioscoop.

Om het comfort van uw filmbezoek optimaal te maken, vragen wij dan ook GSM toestellen uit te schakelen tijdens de filmvoorstelling.
 
Bioscoop Beverly Screens
Kongostraat 2
8300 Knokke-Heist

tel: (0032) 50 620 620
fax: (0032) 50 610 613
e-mail: info@beverlyscreens.be

BTW: BE 454620588
 
Ons filmaanbod wordt wekelijks aangevuld met twee nieuwe films. Ons programma verandert elke woensdag.
Alle films beginnen stipt op het aangeduide uur, het voorprogramma start telkens een kwartier voor de film. Tijdens alle films is er een pauze.

Voor de cinefiele filmfan die graag geniet van een kwalitatief meesterwerk is er onze 'Cinéclub'. U kunt ons programma wekelijks ontvangen in uw mailbox, door u gratis in te schrijven op onze nieuwsbrief.
 
Kinderen -16 jaar: € 8
Volwassenen: € 9
Senioren 65+: € 8
Studenten met een geldige studentenkaart tot 26 jaar: € 8

3D films: + € 1
Aankoop 3D bril: € 1 (kan meerdere malen gebruikt worden).

Lange films +2uur: + € 1

Beverly Screens werkt met een vrije zetelkeuze.
Betaling met bankkaart is mogelijk.