Bioscoop Beverly Screens
Kongostraat 2
8300 Knokke-Heist

tel: (0032) 50 620 620
fax: (0032) 50 610 613
e-mail: info@beverlyscreens.be

BTW: BE 454620588BEVERLY SCREENS Zaterdag 21 september 2019
AD ASTRA
'Ad Astra' volgt de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride genaamd. Het is jaren geleden dat zijn vader naar Neptunes afreisde om buitenaardse intelligentie op te sporen. Roy besluit nu de Melkweg door te reizen, op zoek naar zijn vader en om antwoord te krijgen op de vraag waarom hij niets van zich heeft laten horen.
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
castBrad Pitt

Zaterdag

20u00


ANGEL HAS FALLEN
In Angel Has Fallen is Mike Banning (Butler) benoemd tot hoofd van de Secret Service. Maar wanneer er een aanslag op de Amerikaanse President (wederom vertolkt door Morgan Freeman) wordt gepleegd, is Banning de hoofdverdachte. Hij weet te ontsnappen en zal niet rusten tot hij zijn onschuld in dit complot heeft bewezen.
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurRic Roman Waugh
castGerard Butler
Morgan Freeman
Aaron Eckhart
Jada Pinkett Smith
Piper Perabo

Zaterdag

20u00


ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
De zomer van 1969. Een tv-acteur, Rick Dalton genaamd, heeft slechts in een succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.
duur160 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurQuentin Tarantino
castMargot Robbie
Leonardo DiCaprio
Brad Pitt

Zaterdag

20u00


THE LION KING
In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist "The Lion King" naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning wordt geboren. Simba bewonderd zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa's broer - en voormalige erfgenaam van de troon -...
duur118 min
filmversieOV - Nederlands / Frans ondertiteld
regisseurJon Favreau
castChiwetel Ejiofor
James Earl
JonesBilly Eichner

Zaterdag

20u00